زودانزالی

زود انزالی، مشکلی شایع اما قابل‌درمان و کنترل است. شاید صحبت‌کردن درباره آن برای بسیاری از افراد سخت باشد اما با دریافت مشاوره و صحبت با متخصص درباره مشکل خود می‌توانید از بروز آسیب روی خود و شریک زندگی‌تان جلوگیری کنید. یک مشاور و متخصص خوب با بررسی شرایط شما بهترین درمان ترکیبی را برای شما انتخاب می‌کند. این درمان‌ها می‌تواند شامل استفاده از متدهای کنترل، دارو، ورزش‌درمانی و مشاوره برای بهبود روابط زوجین و کاهش استرس‌ها و فشارهای روانی باشد.

درمان زود انزالی آقایان با دارو

درمان زود انزالی آقایان با دارو نیز امکان‌پذیر است. در این روش می‌توانید از راهکارهای زیر استفاده کنید:

بی‌حسی موضعی: کرم‌ها و اسپری‌های بی‌حسی که حاوی ماده بی‌حس‌کننده مانند بنزوکائین، لیدوکائین یا پیلوکائین هستند، گاهی برای درمان زود انزالی استفاده می‌شوند. این محصولات را باید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل از رابطه به آلت اسپری کرد تا حساسیت را کاهش داده و به تأخیر در انزال کمک کنند. اگرچه داروهای بی‌حسی مؤثر بوده و روش مصرف آسانی دارند اما عوارض آن‌ها قابل‌چشم‌پوشی نیست و باید بااحتیاط مصرف شوند. برخی عوارض داروهای بی‌حسی عبارت‌اند از: از دست‌دادن طولانی‌مدت حساسیت آلت و کاهش لذت جنسی در شما یا شریک زندگی‌تان.

داروهای خوراکی: داروهای زیادی برای به تأخیر انداختن ارگاسم در مردان وجود دارند. اگرچه هیچ‌کدام از این داروها تأییدیه FDA را برای درمان صددرصدی زود انزالی ندارند، اما در برخی موارد استفاده آن‌ها تحت نظر پزشک می‌تواند تأثیرگذار باشد. برخی از این داروها عبارت‌اند از داروهای ضدافسردگی، مسکن‌ها و مهارکننده‌های PDE۵. این داروها ممکن است به‌صورت مصرف روزانه یا مصرف در زمان‌های خاص تجویز شوند. همچنین ممکن است از آن‌ها در کنار سایر روش‌های درمان زود انزالی در مردان استفاده شود.

داروهای ضد افسردگی: یکی از اثرات جانبی داروهای ضدافسردگی تأخیر در ارگاسم است. به همین دلیل از داروهایی مانند سیتالوپرام، سرترالین، پاروکستین و فلوکستین برای درمان زود انزالی استفاده می‌شود. در بین این داروهای تأیید شده توسط وزارت بهداشت، پاروکستین از بقیه موثرتر بوده و ۱۰ روز بعد از شروع درمان اثرات خود را نشان می‌دهد. درصورتی‌که داروهای مهارکننده باعث بهبود وضعیت بیمار نشوند، پزشک ممکن است از داروهایی مانند کلومیپرامین استفاده کند. از عوارض جانبی استفاده از داروهای ضدافسردگی می‌توان به تهوع، تعریق بیش از حد و خواب‌آلودگی اشاره کرد.

داروهای مسکن: ترامادول دارویی است که معمولاً برای کاهش درد استفاده می‌شود. یکی از عوارض جانبی مصرف این دارو به عقب انداختن انزال است. ترامادول را نمی‌توان به همراه داروهای ضدافسردگی مصرف کرد و مصرف آن بدن تجویز پزشک اکیداً ممنوع است.

داروهای اختلال نعوظ: تحقیقات نشان داده برخی داروهای مناسب برای درمان اختلال نعوظ مانند ویاگرا، تادالافیل و واردنافیل برای زود انزالی نیز مناسب بوده و زمان ارگاسم را به تأخیر می‌اندازند. از اثرات جانبی این داروها می‌توان به سردرد، گرگرفتگی و سوءهاضمه اشاره کرد.

درمان زود انزالی با آمپول

در برخی موارد پزشک از تزریق اسید هیالورونیک برای درمان و به تأخیر انداختن انزال استفاده می‌کند. هر چند این روش هنوز در حد تحقیقات آزمایشگاهی بوده و استفاده از آن‌ها فراگیر و قابل تأیید برای عموم نیست.
دلایل زیست‌شناختی زود انزالی

برخی از عوامل بیولوژیکی و زیست‌شناختی که می‌توانند در انزال زودرس نقش داشته باشند عبارت‌اند از:

سطح غیرطبیعی هورمون‌ها

سطح غیرطبیعی مواد شیمیایی مغز به نام انتقال‌دهنده‌های عصبی

التهاب و عفونت پروستات و مجاری ادراری

وراثت

عوامل تشدیدکننده

انزال چگونه اتفاق می‌افتد؟

انزال توسط سیستم عصبی مرکزی کنترل می‌شود. وقتی مردان تحریک جنسی می‌شوند، سیگنال‌هایی به مغز و نخاع آن‌ها ارسال می‌شود. هنگامی‌که فرد به اوج هیجان رسید، سیگنال‌هایی از مغز به اندام جنسی وی ارسال شده و مایع منی از طریق آلت تناسلی آزاد می‌شود.
علت و عوامل زود انزالی در مردان چیست؟

علت دقیق زود انزالی هنوز نامشخص مانده است. در قدیم تصور می‌شد که علت آن فقط به مسائل روانی مربوط است درحالی‌که امروزه ثابت شده که انزال زودرس بر اثر عوامل بیولوژیکی و روان‌شناختی پیچیده اتفاق می‌افتد.

با تشکر از صرف وقت و مطالعه مقاله ما

جهت کسب اطلاعات و مشاوره های بیشتر پیگیر مقالات ما از طریق این سایت باشید.

پاینده و سلامت باشید.

doctor alireza_rezaei وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *